We rijden dit seizoen weer langebaanwedstrijden op de Uithof. Er zijn verschillende wedstrijdprogramma’s voor verschillende leeftijden en snelheidsklassen. Klassenindeling is gebaseerd op tijden die op de Uithof zijn gereden.

Meer details over de klasse indeling vind je op de pagina “Klassenindeling en limieten”.

Hieronder vind je het wedstrijdprogramma voor de rest van het seizoen 2022-2023. Dit programma ziet er iets anders uit dan voorgaande jaren. Er zijn een paar belangrijke aanpassingen ten opzichte van voorgaande jaren.

  • Alleen rijders uit de selectie zijn ingedeeld in klasse 1.
  • De periode op zondag avond is 1 doorlopende wedstrijdperiode, met de startlijst zal ook een tijdschema worden gepubliceerd. In het wedstrijd programma is met (1) en (2) globaal aangegeven wat in het begin of aan het einde van het programma ingepland zal worden.
  • De wedstrijdperiode op de zondagochtend is niet exclusief meer voor de pupillen en Junioren C, deze wedstrijdperiode zal ook gebruikt worden voor de overige rijders. Voor Pupillen en Junioren C betekend dit dat zij vaker in het avond programma zal kunnen rijden.
  • Het vroege wedstrijduur op zondag ochtend zal een half uur later beginnen dan voorgaande jaren, aanvang is 7:30.

De inschrijving opent 2 weken vóór je wedstrijd (inschrijving voor de eerste wedstrijden opent 30 september).

De inschrijving sluit doorgaans op woensdagavond 20.00 uur. Maar: als een wedstrijd ‘vol’ zit, kan de inschrijving eerder sluiten.