We rijden dit seizoen weer langebaanwedstrijden op de Uithof. Er zijn verschillende wedstrijdprogramma’s voor verschillende leeftijden en snelheidsklassen. Klassenindeling is gebaseerd op tijden die op de Uithof zijn gereden.

Meer details over de klasse indeling vind je op de pagina “Klassenindeling en limieten”.

Hieronder vind je het wedstrijdprogramma voor januari / februari van seizoen 2023-2024 (aangepast 1 jan 2024).

De Finale baancompetitie voor pupillen hebben we helaas moeten verplaatsen, in combinatie met het ZHK voor Junioren A en B kwamen we tijd te kort in de planning. Verder is er aan het eind van het programma het krokus sprint toernooi, hierbij rijden de Pupillen, Junioren C en Junioren B 2 maak 100 en een 300 meter (afhankelijk van aantal deelnemers, indien de tijd het toelaat ook een 2e 300 meter), de Junioren A en ouder rijden de Pure Sprint afstanden 100, 300 en 500 meter.

  • Alleen rijders uit de selectie zijn ingedeeld in klasse 1.
  • De periode op zondag avond is 1 doorlopende wedstrijdperiode, met de startlijst zal ook een tijdschema worden gepubliceerd. In het wedstrijd programma is met (1) en (2) globaal aangegeven wat in het begin of aan het einde van het programma ingepland zal worden.
  • De wedstrijdperiode op de zondagochtend is niet exclusief meer voor de pupillen en Junioren C, deze wedstrijdperiode zal later in het seizoen ook enkele keren gebruikt worden voor de overige rijders.
  • Het vroege wedstrijd op zondag ochtend begint voortaan 7:30.
  • Avondwedstrijden eindigen een half uur eerder dan voorheen (22:30 op zaterdag en 21:30 op zondag)

De inschrijving opent 2 weken vóór je wedstrijd.

De inschrijving sluit doorgaans op donderdagavond 20.00 uur. Maar: als een wedstrijd ‘vol’ zit, kan de inschrijving eerder sluiten.