We rijden dit seizoen weer langebaanwedstrijden op de Uithof. Er zijn verschillende wedstrijdprogramma’s voor verschillende leeftijden en snelheidsklassen. Klassenindeling is gebaseerd op tijden die op de Uithof zijn gereden.

Meer details over de klasse indeling vind je op de pagina “Klassenindeling en limieten”.

Hieronder vind je het wedstrijdprogramma voor November / December van seizoen 2023-2024.

Voor de weekenden van 3, 23 en 30 december is er een maximum aantal deelnemers, dit betekend dat wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt er niet meer ingeschreven kan worden. 23 december is lady’s-night en dan zijn dus alleen de dames welkom, op deze avond staat de inschrijving ook open voor rijders zonder vast recht dus meld je aan met de dames trainingsgroep. Op 30 december is het de avond voor de heren.

  • Alleen rijders uit de selectie zijn ingedeeld in klasse 1.
  • De periode op zondag avond is 1 doorlopende wedstrijdperiode, met de startlijst zal ook een tijdschema worden gepubliceerd. In het wedstrijd programma is met (1) en (2) globaal aangegeven wat in het begin of aan het einde van het programma ingepland zal worden.
  • De wedstrijdperiode op de zondagochtend is niet exclusief meer voor de pupillen en Junioren C, deze wedstrijdperiode zal later in het seizoen ook enkele keren gebruikt worden voor de overige rijders.
  • Het vroege wedstrijd op zondag ochtend begint voortaan 7:30.
  • Avondwedstrijden eindigen een half uur eerder dan voorheen (22:30 op zaterdag en 21:30 op zondag)

De inschrijving opent 2 weken vóór je wedstrijd.

De inschrijving sluit doorgaans op donderdagavond 20.00 uur. Maar: als een wedstrijd ‘vol’ zit, kan de inschrijving eerder sluiten.