Er zijn verschillende wedstrijdprogramma’s voor verschillende leeftijds- en snelheidsgroepen. Vanaf dit seizoen wordt die klassenindeling weer louter op Uithoftijden gebaseerd; en er zijn nog een paar veranderingen. Voor de details, zie de pagina over “Klassenindeling en limieten”.

Let op: vanwege de huidige coronacrisis zijn alle wedstrijden na 15 oktober afgelast. Dit blijft naar verwachting het geval tot zeker 31 december. Zodra er weer wedstrijden mogelijk zijn, wordt dit breed bekendgemaakt.

Hieronder vind je het wedstrijdprogramma tot half november. In het zondagochtendprogramma zijn op 1 2 oktober nog enkele wijzigingen aangebracht

Zondagochtend 7.00: pupillen en jun C klasse 2-6

Zondagmiddag 17:30: klasse 1

Za- en Zo-avond: jun B en ouder, klasse 2-5

Let op: ook als een groep schaatsers op een afwijkende tijd rijdt, staan de wedstrijddetails vermeld in het schema van hun ‘vaste’ dagdeel.

De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zijn op zondag 10 oktober. De inschrijving start op 1 oktober.

In de rest van het seizoen begint de inschrijving op zondagmiddag, 2 weken vóór je wedstrijd. De inschrijving sluit doorgaans op woensdagavond 20.00 uur. Maar: als een wedstrijd ‘vol’ zit, kan de inschrijving eerder sluiten.