GewestVacatures

Vacature vertrouwenscontactpersoon (M)

KNSB Gewest Zuid-Holland hecht grote waarde aan een veilig sportklimaat voor sporters, trainers en hun omgeving. Om contact zo laagdrempelig mogelijk te maken zoek wij naast onze vrouwelijke contactpersoon een mannelijke vertrouwenscontactpersoon.

Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. De VCP fungeert als eerste opvang voor sporters, ouders van sporters, vrijwilligers of bestuur met een klacht of een vraag. Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen zonodig door voor geschikte hulp.

Wij zoeken zowel een mannelijke als vrouwelijke VCP om contact zo laagdrempelig mogelijk te maken. Wij verwachten dat je de cursus Vertrouwenscontactpersoon hebt gevolgd of bereid bent deze te volgen (wij betalen de kosten). En je bent bereid een VOG te overleggen.

Vind jij een veilig sportklimaat net zo belangrijk als wij? Zou jij echt iets voor mensen willen betekenen? En wil jij jezelf ontwikkelen maar ook graag een steentje bijdragen aan de schaatssport? Dan komen wij graag met jou in contact!

Neem voor meer informatie contact op met de secretaris van het gewest, Jan Revet, secretaris@knsbgewestzh.nl / 06 57 68 08 56.