GewestVacatures

Vacature vertrouwenscontactpersoon

Ben jij iemand die graag iets voor mensen wil betekenen? Vind jij een veilig sportklimaat belangrijk en wil je daar je steentje aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

KNSB Gewest Zuid-Holland is op zoek naar een enthousiaste mannelijke vertrouwenscontactpersoon om ons team te versterken. Samen met onze actieve vrouwelijke vertrouwenscontactpersoon ben je het aanspreekpunt voor leden, trainers, en bestuurders bij vragen, zorgen of klachten met betrekking tot ongewenst gedrag of integriteit. Je luistert, adviseert en biedt waar nodig ondersteuning in vertrouwen.

Belangrijk is dat je communicatief sterk bent, goed kunt luisteren en een open en respectvolle houding hebt. Ervaring met vertrouwenswerk is een pré, maar enthousiasme en betrokkenheid zijn minstens zo belangrijk.

Wij verwachten dat je de cursus Vertrouwenscontactpersoon hebt gevolgd of bereid bent deze te volgen (deze wordt vergoed). Je onderschrijft de gedragscode en je bent bereid een VOG te overleggen.

Herken jij jezelf hierin en wil je bijdragen aan een veilige en prettige omgeving voor iedereen die bij het gewest betrokken is? Dan komen wij graag met jou in contact.

Neem voor meer informatie contact op met de secretaris van het gewest, Jan Revet, secretaris@knsbgewestzh.nl / 06 57 68 08 56.

We kijken uit naar je komst!