GewestMarathon

Oomssport Marathon Cup en Mass start – laatste info

Vanavond zijn de openingswedstrijden voor het marathonschaatsen op De Uithof. Hierbij de belangrijkste aandachtspunten.

Indicatief tijdschema en startvolgorde.

20:05 uur Mass start Junioren C
20:20 uur Mass start Junioren B
Dweil
20:55 uur Startgroep 3
Dweil
21:40 uur Startgroep 2
Dweil
22:20 uur Startgroep 1

Inschrijfbureau
Het inschrijfbureau gaat open om 19:10 uur in de hal van de (oude) ingang van de ijsbaan en is voor de eerste wedstrijd open tot 19:30 uur. Daarna steeds 30 minuten voorafgaand aan de volgende wedstrijd. Er is buiten jury en vrijwilligers geen toegang tot de gewestelijke ruimte.
Kom op tijd naar de ijsbaan, maar niet te vroeg. Per wedstrijd mogen de rijders 20 minuten van te voren naar binnen, de ijsbaan op. In de hal kan daarvoor ingeschreven worden bij het inschrijfbureau. Controleer nummer en transponder. De medewerker van het inschrijfbureau registreert de aanwezigheid. Voor de rijders die een nieuw nummer krijgen, dat ligt daar klaar.

Corona
Alle protocollen staan op de gewestelijke website. We gaan er van uit dat een ieder deze heeft gelezen en er naar handelt. Volg de aanwijzingen op van de jury/vrijwilligers. Buiten kan worden ingelopen. Er is geen publiek toegestaan.

Wij zijn klaar met Corona, maar corona niet met ons. Blijf weg als je je niet lekker voelt en of twijfelt. Breng jezelf, je thuissituatie, andere deelnemers en De uithof niet in gevaar. Laten we hopen dat we dit nog lang mogen blijven doen.

Veel succes!

GTC Marathon