Aanmelden en inschrijven

Junioren t/m Masters

Deelnemers aan de competitie zorgen er voor dat de gegevens compleet zijn ingevuld bij https://mijn.knsb.nl.

Aanmelden voor de competitie van Junioren, Senioren en Masters gaat via de verenigingen, waar startrecht wordt betaald voor deelname aan de baancompetitie.

Inschrijven voor de wedstrijd gebeurt tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van elke de wedstrijd, via Schaatsen.nl. Voor de wedstrijden waarvan de inschrijving open staat, is op de kalender een verwijzing gemaakt naar https://inschrijven.schaatsen.nl.

​Deelnemers die zich nog niet hebben aangemeld via de vereniging en toch willen meedoen, kunnen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd inschrijven via Schaatsen.nl.

 

Pupillen

De Pupillen melden zich ook tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van elke de wedstrijd aan via Schaatsen.nl. Voor de wedstrijden waarvan de inschrijving open staat, is op de kalender een verwijzing gemaakt naar https://inschrijven.schaatsen.nl. Voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen de deelnemers in de gewestelijke ruimte de leentransponder en het bijbehorende beennummer, die direct na de wedstrijd ook daar weer kunnen worden ingeleverd.
 

Daglicentie

Voor een wedstrijd van elke startgroep kan worden deelgenomen met een daglicentie. Inschrijven voor de wedstrijd gebeurt tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van elke de wedstrijd, via Schaatsen.nl. Voor de wedstrijden waarvan de inschrijving open staat, is op de kalender een verwijzing gemaakt naar https://inschrijven.schaatsen.nl. Een enkele wedstrijd is uitgesloten voor deelname met een daglicentie. Lees daarvoor ook het reglement.

Alle bepalingen uit het betreffende wedstrijdreglement gelden ook voor deelnemers met een daglicentie.

De kosten voor deelname van de wedstrijd met een daglicentie zijn 12,50 euro voor de jeugdcategorieën (tot 18 jaar) en 17,50 euro voor volwassenen. Deze bedragen zijn inclusief vastrecht. Het bedrag kan ter plaatse worden voldaan bij het wedstrijdsecretariaat. De borgsom voor het in bruikleen krijgen van het beennummer bedraagt 5 euro. Indien deelnemers niet in het bezit zijn van een transponder, kan deze worden gehuurd voor 5 euro per wedstrijd.

 

GTC Marathon

Laatst bijgewerkt: 17 oktober 2017

 

© 2006 - 2018 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site