Aanmelden en inschrijven

Junioren t/m Masters:
  • Om mee te kunnen doen aan de marathoncompetitie hebben deelnemers vastrecht betaald. De abonnementhouders die zich via de vereniging hebben aangemeld voor de marathoncompetitie hebben vastrecht betaald aan de vereniging. Aan deze deelnemers is in het systeem ‘baankaart’ toegekend, wat betekent dat het vastrecht reeds is betaald, vandaar ‘wedstrijd: gratis’. In het geval de deelnemer ‘marathon’ aanvinkt pas na het betalen van vastrecht, dan stuurt de deelnemer een e-mail naar het wedstrijdsecretariaat (gtcm.zh@gmail.com), zodat de baankaart kan alsnog kan worden aangemaakt. Vanaf de start van de competitie kan alleen nog per wedstrijd worden ingeschreven. Heb je geen ‘baankaart’, dan zijn de kosten voor vastrecht bij deelname aan de competitie: 7,50 euro voor Pupillen en 12,50 euro voor Junioren t/m Masters.
  • Deelnemers aan de competitie zorgen er voor dat de licentie op orde is en de gegevens compleet zijn ingevuld bij https://mijn.knsb.nl. Koop of verleng de wedstrijdlicentie en vink ‘marathon’ aan. Zonder licentie is er geen 8-cijferig relatienummer en kan niet online worden ingeschreven. De deelnemer zorgt er ook voor dat de overige gegevens (e-mailadres, transpondernummer, etc.) altijd up-to-date zijn.
  • Deelnemers die zich niet hebben aangemeld via de vereniging en toch willen meedoen, kunnen zich voor wedstrijd inschrijven via Schaatsen.nl. Betaling van vastrecht geschiedt dan via de online inschrijving.
  • Inschrijven voor de wedstrijd gebeurt tot uiterlijk 26 uur, danwel anders vermeld voor aanvang van elke de wedstrijd, via Schaatsen.nl. Zie de wedstrijdkalender en de knop INSCHRIJVEN | WEDSTRIJDEN op de gewestelijke website.
Mass start Pupillen:
  • De Pupillen melden zich ook tot uiterlijk 24 uur, danwel anders vermeld voor aanvang van elke de wedstrijd aan via Schaatsen.nl. Voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen de deelnemers in de gewestelijke ruimte de leentransponder en het bijbehorende beennummer, die direct na de wedstrijd ook daar weer ingeleverd kunnen worden.
Daglicentie:
  • Het is mogelijk om mee te doen met een daglicentie. Dit geldt voor alle competitie wedstrijden van elke startgroep met uitzondering van de finale. Het gewestelijk kampioenschap is ook uitgesloten. Zie voor regels over daglicentie: https://knsb.nl/algemeen/wedstrijddaglicentie. Deelnemers met een daglicentie worden opgenomen in de daguitslag en dingen mee naar de dagprijzen. Deelnemers ontvangen geen punten voor het klassement.
  • De kosten voor deelname van de wedstrijd met een daglicentie zijn 12,50 euro voor de jeugdcategorieën (tot 18 jaar) en 17,50 euro voor volwassenen. Deze bedragen zijn inclusief vastrecht. Betaling geschiedt via de online inschrijving.
  • Alle bepalingen uit het betreffende wedstrijdreglement gelden ook voor deelnemers met een daglicentie.
Inschrijfbureau en jurykamer:
  • In de gewestelijke ruimte (de grote zaal) is het inschrijfbureau ingericht. Deelnemers aan marathonwedstrijden melden zich uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het inschrijfbureau door het tekenen van de presentielijst. Waarbij door de deelnemer nogmaals de gegevens worden gecontroleerd: naam, startgroep, transpondernummer en beennummer. Voor deelnemers met een daglicentie worden daar per wedstrijd de beennummers uitgegeven en weer in ontvangst genomen. Vragen over wedstrijd gerelateerde zaken kunnen bij het inschrijfbureau worden gesteld. Na de wedstrijd en het bekend worden van de definitieve uitslag zullen in deze ruimte de dagprijzen worden uitgereikt. De uitslag ligt ter inzage op het bureau en wordt zo snel mogelijk online gepubliceerd op de gewestelijke website bij de wedstrijdkalender.
  • Het is niet toegestaan voor deelnemers om de jurykamer te betreden.
© 2006 - 2019 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site