Marathon

Aanmelden en inschrijven marathonschaatsen

Online inschrijven

Baancompetitie

Inschrijven kan nu online, via de knop ‘inschrijven wedstrijden’ bovenaan deze website wordt je automatisch door verwezen naar https://inschrijven.schaatsen.nl. De abonnementhouders die zich via de vereniging hebben aangemeld voor de marathoncompetitie hebben vastrecht betaald. Aan deze rijders is in het systeem ‘baankaart’ toegekend, vandaar ‘wedstrijd: gratis’. Voor het online inschrijven zijn de volgende 3 stappen belangrijk:

Stap 1: Mijn KNSB: licentie

De licentie is op orde. Koop of verleng de wedstrijdlicentie en vink ‘marathon’ aan. Zonder licentie is er geen 8-cijferig relatienummer en kan niet online worden inschrijven. In het geval de deelnemer ‘marathon’ aanvinkt pas na het betalen van vastrecht, dan stuurt de deelnemer een e-mail naar het wedstrijdsecretariaat (gtcm.zh@gmail.com), zodat de baankaart kan alsnog kan worden aangemaakt.

Stap 2: Mijn KNSB: transpondernummer en overige gegevens

Controleer je transpondernummer en bij een nieuwe transponder, wijzig dit direct op: https://mijn.knsb.nl. Zorg ook dat je overige gegevens (e-mailadres, etc.) altijd up-to-date zijn.

Stap 3: online inschrijven via de knop ‘inschrijven wedstrijden’ bovenaan deze website.

6-Banen toernooi

Voor het 6-Banen toernooi wordt elk seizoen opnieuw aangemeld. Een groot aantal aanmeldingen is al binnen. Wil je alsnog aanspraak maken op een startnummer? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail met een goede motivatie en indien nodig akkoord van je trainer naar gtcm.zh@gmail.com. Deelnemers aan 6-Banen toernooi die ook deelnemen aan de baancompetitie starten in Startgroep 1 (C1/D1/M1). Op 10 oktober is de openingswedstrijd van de baancompetitie op De Uithof.

De kalender van het 6-Banen toernooi is te vinden op: https://www.knsb-nhu.nl/marathon/kalender-uitslagen-20-21.

Informatie

Houd deze website de komende dagen goed in de gaten. Er zal nog meer informatie volgen over het reglement, COVID-19-regels voor toegang tot de ijsbaan en rondom het ijs tijdens marathonwedstrijden,

GTC Marathon