Het Gewest Zuid-Holland bestaat dit jaar 130 jaar. Naar aanleiding hiervan worden er dit seizoen een drietal activiteiten georganiseerd, met als centraal thema “Nog een rondje”. Zie hieronder voor meer informatie over de verschillende activiteiten en volg de speciale Instagram en Facebook pagina’s om op de hoogte te blijven!

Eindfeest

Zaterdag 1 april 2023, De Uithof, Den Haag

Het 130 jarig bestaan wordt spetterend afgesloten met het eindfeest. Er zullen optredens zijn van bekende en minder bekende artiesten, waarbij jong en oud nog een paar rondjes kunnen draaien op de feestvloer. Ook zal er voldoende gelegendheid zijn om met mede schaatsers terug te blikken op de afgelopen activiteiten.

Nu te koop: Hoodies en buffjes

Nu te koop: hoodies en buffjes om in te stralen op en naast de ijsbaan ter gelegenheid van het 130 jarig bestaan van KNSB gewest Zuid-Holland. De hoodies zijn er in verschillende maten en hebben aan de voorkant en achterkant een leuk ontwerp! Op de buffjes staan onder andere de verschillende disciplines van het gewest. De merchandise kunt u passen in de winkel bij Oomssport en via onderstaande link bestellen.

Foto’s activiteiten

Tijdens de afgelopen activiteiten zijn er een aantal foto’s gemaakt. Met de links hieronder kunt u deze foto’s bekijken.

Symposium

Boelsma memorial

Overzicht afgelopen activiteiten

Symposium

Zaterdag 15 oktober 2022 van 19:00 – 00:00, De Uithof, Den Haag

In het decor van de ijshockeyhal op de Haagse Uithof zullen bekende sprekers uit alle disciplines die het gewest vertegenwoordigt hun verhaal doen. Met namen waaronder Hein Vergeer en Freek van der Wart belooft het een bijzondere avond te worden. Verhalen uit het heden en verleden van de sport zullen de revue passeren.

Boelsma Memorial

Zondag 11 december 2022 van 12:30 – 20:00, De Uithof, Den Haag

De 400-meterbaan van de Uithof wordt omgetoverd tot arena voor Boelsma Memorial.  Een kortebaanwedstrijd over 100 meter voor de Nederlandse jeugd ter nagedachtenis aan Ger Boelsma senior. Met splijtende starts, spetterende lichtshows en rauwe topsnelheid beloofd het een groot spektakel te worden. Rondom de arena is er vanaf 12:30u een vrolijke kerstmarkt waar lokale ondernemingen zoals Wijtman Tweewielers Wateringen en banketbakkerij De Vries uit Den Haag hun producten aanbieden met leuke kortingen… Daarnaast kunt u zelf de schaatsen onder binden in de sfeervolle ambiance voordat de strijd der titaantjes losbarst.