Marathon

Kees van Schie Memorial

Beste deelnemers van de Oomssport Competitie,

Aanstaande zaterdag 16 december wordt de Oomssport Cup 6 verreden. Dit is niet zo maar een wedstrijd, maar een wedstrijd die omgedoopt is tot de Kees van Schie Memorial.
Een wedstrijd ter ere van Kees van Schie die vorig jaar op 76 jarige leeftijd overleden is. Kees was naast zijn actieve sportieve sportcarrière als vrijwilliger betrokken bij vele organisaties binnen de sportwereld en de schaats- en skeelersport in het bijzonder.
De wedstrijd telt ‘gewoon’ mee voor het klassement voor de Oomssport Cup, maar daarnaast zijn er ook ludieke dagprijzen voor de nummers 1, 2 en 3 per wedstrijd. Daarnaast zal na afloop een verloting met leuke prijzen plaatsvinden.
Alle rijders krijgen bij het inschrijven een lootje. Alle aanwezige rijders kunnen na afloop hun lootje in de pot doen, waarna de trekking zal plaatsvinden. De prijzen worden door verschillende partijen beschikbaar gesteld (daarover later meer). Eén ding is zeker: het is het waard om te blijven, want één van de prijzen is bijvoorbeeld een overnachting voor 4 personen bij de Rijnhoeve in Koudekerk aan de Rijn.
Wij hopen op een mooie avond en een gezellige afsluiting tijdens de laatste wedstrijd voor de startgroepen 1 tot en met 4 van 2023. Tot zaterdag!

Sportieve groet,
GTC Marathon
Jan Dirk Corts, Jeroen Leering, Giel Verhoog en Linda Halling