Inline-skaten

update: Jury- en TrainersOpleidingen Skeeleren 2023

Update: Inschrijving voor jury via https://mijn.knsb.nl/agenda/20642

De KNSB organiseert binnenkort een aantal opleidingen in onze regio. Dit jaar wordt bijna elke opleiding aangeboden. Een mooie kans dus.
Goed opgeleide juryleden en trainers zijn belangrijk voor het skeeleren!
Wij hopen op een grote deelname!

Jurylid

Onder begeleiding van een uitstekende opleider ga je aan de slag. De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Het plan is om de opleiding volledig ‘live’ te doen op een centrale locatie in de regio. Wel zo gezellig en je maakt gelijk kennis met je medecursisten.
Laat ons weten of je interesse hebt, dan zetten we je op de lijst. Zodra we het minimum aantal aanmeldingen hebben gaan we de data inplannen.

Als jurylid kun je aan de slag als jury-/wedstrijdsecretaris, hulpstarter, parkoersjurylid, jurylid tijdwaarneming, rondenteller en aankomstrechter.

Het praktische gedeelte (stageopdracht) kan eventueel via de organisaties van de OomsSport SkeelerCup en JeugdSkeelerCup georganiseerd worden.

Links:
https://mijn.knsb.nl/agenda/20642
https://knsb.nl/opleiding/jurylid/
https://storage.knsb.nl/2022/10/abd68c81-basis-jury-flyer-opleidingen.pdf

Geef je interesse door door een mail te sturen naar: GTCInlineSkaten@KnsbGewestZH.nl.
Mocht je meer informatie willen, kan dat ook via dit emailadres.

Wij hopen op een grote deelname. Zonder juryleden geen wedstrijden! Draag ook bij aan het skeeleren in Zuid Holland! Wij hebben jullie nodig!

Inlineskatetrainer niveau 1

In vier online bijeenkomsten komen de basisprincipes van didactiek, pedagogiek, techniek en veiligheid aan bod. Ook gaat de trainer een praktijkopdracht uitvoeren en doorloopt hij/zij een e-learning. De opleiding is online en gaat per 4 april van start. Meer informatie over deze opleiding vind je hier. Geïnteresseerden trainers kunnen zich via deze link aanmelden.

Inlineskatetrainer niveau 2

De opleiding bestaat uit één theoretische module en één praktijkmodule.
De theoretische module staat gepland en gaat zaterdag 11 maart van start.
Hier vindt je de volledige planning. Trainers kunnen zich via deze link aanmelden.
De praktijkmodule wordt nog gepland, maar de locatie wordt bepaald a.d.h.v. de woonplaats van de deelnemers van de theoretische module.
Wil je meer weten over de niveau 2 opleiding? Kijk dan hier voor meer informatie.

Inlineskatetrainer-coach niveau 3

Vanaf 12 april gaat de niveau 3 trainersopleiding van start. Dit is bedoeld voor trainers die al een aantal jaar ervaring hebben en meer diepgang in willen.
De opleiding bestaat uit online en fysieke bijeenkomsten. De fysieke bijeenkomsten vinden plaats in Leiderdorp (Zuid-Holland).

FUNdamentals workshop

Op zaterdag 8 april wordt in Leiderdorp de FUNdamentals workshop verzorgd.
In deze workshop verkrijg je kennis over de fase FUNdamentals uit het KNSB Meerjarenopleidingsplan (MJOP). Aan de hand van dit MJOP wordt dieper ingegaan op de inlineskatetechniek en hoe je dit kunt overbrengen aan jouw sporters. De categorieën ‘houding’, ‘balans en stabiliteit’, ‘behendigheid’, ‘afzet rechte eind’ en ‘de bocht’ worden uitgebreid doorgenomen.
Je kunt deze workshop volgen als instroom voor de ST-3 opleiding of volgen als bijscholing. Als je deze workshop als bijscholing volgt, krijg je hiervoor 6 licentiepunten toegekend.