Langebaan

Inschrijving voor wedstrijden is open

De ijsbaan gaat weer open en dat betekend dater ook weer wedstrijden gereden kunnen worden. De planning voor de komende 2 maanden is hier te vinden.

Inschrijven gaat via inschrijven.schaatsen.nl
Selecteer Langebaan, kies vervolgens de ijsbaan in Den Haag en selecteer de wedstrijd waar u voor in wilt schrijven.

In de eerste 3 weken is het mede door de herfstvakantie lastig om vooraf in te schatten hoeveel deelnemers er in zullen schrijven, voor deze weken staat de inschrijving open voor een relatief grote groep maar per wedstrijd wordt wel een maximaal aantal deelnemers ingesteld. Indien dit maximum is bereikt is de wedstrijd vol en kan er niet meer ingeschreven worden.

Indien inschrijven niet lukt, controleer of je op de pagina staat met klasse indeling, hierop staan alle rijders die vastrecht voor wedstrijden hebben aangevraagd. Mocht je niet op deze lijst staan vraag dan bij je eigen vereniging na of je vastrecht hebt aangevraagd.

Naast het vastrecht langebaan heb je ook een wedstrijdlicentie nodig bij de KNSB, controleer eventueel op mijn KNSB of je licentie nog geldig is. Controleer daarbij ook of de discipline langebaan actief is.

Mocht je vragen hebben over de wedstrijd kun je contact opnemen met de contactpersoon die bij de wedstrijd staat vermeld. Voor vragen over klasse indeling, vastrecht of licenties kun je een mail sturen naar systeembeheer@bcdenhaag.net