GewestJeugdschaatsenLangebaan

Inschrijving jubileum wedstrijd ook voor rijders zonder vastrecht

11 December is er de Boelsma Memorial, een kortebaanwedstrijd in het kader van het jubileum jaar van het Gewest Zuid-Holland. De wedstrijd wordt een unieke gebeurtenis met spetterende lichtshow en langs de baan is er een kerstmarkt.

Deze wedstrijd is er niet alleen voor de vaste wedstrijdrijders (pupillen en junioren) maar ook voor de rijders in het gewest die normaal geen wedstrijd rijden, en dus ook voor de jeugdschaatsers of rijders die normaal alleen marathon rijden. Helaas hebben we de inschrijving door een storing bij de KNSB niet eerder open kunnen zetten voor deze rijders. Gelukkig is deze storing opgelost en staat de inschrijving nu open.

Dus, wil je ervaren wat het is om aan deze unieke wedstrijd mee te doen en 2 keer een 100 meter te rijden, schrijf je nu in.
Inschrijven kan via inschrijven.schaatsen.nl, op deze pagina selecteer je langebaan als discipline en vervolgens Den Haag (De Uithof) als baan. In de lijst staat de Boelsma memorial, klik hier op inschrijven. Op de inschrijfpagina kies je vervolgens voor de “Gratis wedstrijddaglicentie” en daarna kun je met je KNSB relatienummer inschrijven. (Weet je je relatienummer niet vraag dat even na bij je eigen vereniging).

Let op! Er is een maximaal aantal deelnemers ingesteld, vol = vol!

Voor meer informatie zie ook:
https://www.knsbgewestzh.nl/boelsma-memorial-zondag-11-december/