Inline-skaten

Gezocht: Speaker/Omroeper voor onze skeeler wedstrijden!

Ben jij beschikbaar en heb je zin om deel uit te maken van een geweldig skeeler- en inline-evenement? Dan zijn wij op zoek naar jou! De GTC Ooms Jeugdskeelercup, een kleine maar enthousiaste organisatie die leuke wedstrijden organiseert, heeft dringend behoefte aan een energieke speaker/omroeper om ons evenement nog levendiger te maken.

Als speaker/omroeper ben jij de stem die deelnemers en toeschouwers begeleidt en enthousiasmeert tijdens onze wedstrijden. Jij roept de groepen naar de voorstart, geeft tijden of beste tijden door per categorie, moedigt koplopers aan of geeft spannende wedstrijdverslagen en roept de ontvangers van punten om. Kortom, jij bent de spil die onze wedstrijden tot een onvergetelijke ervaring maakt!

Als jij graag deel wilt uitmaken van ons evenement en morgen beschikbaar bent, dan verwelkomen we jou met open armen. Jouw bijdrage zal ons evenement naar een hoger niveau tillen en de ervaring voor alle deelnemers verrijken.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op en stuur een e-mail. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en samen een fantastische dag te beleven!