Langebaan

Borg-OSC en Dave van Dam Sport trotse sponsoren van Gewestelijke Opleidingsploeg Langebaan

Afgelopen woensdag 12 oktober vond op de Uithof de onthulling plaats van de nieuwe kledinglijn van de gewestelijke opleidingsploeg Langebaan. Tevens was het een eerste kennismaking met onze nieuwe sponsoren BORG OSC en Dave van Dam sport.

BORG OSC is een detacheerder voor IT professionals, gevestigd in Rijswijk, maar haar professionals zijn door het hele land werkzaam. Lex Oosterloo, directeur van BORG OSC was bij de uitreiking aanwezig. Zelf is hij een enthousiast recreatief schaatser en vind het leuk om jonge talenten te ondersteunen om hun dromen waar te maken. Samen Succesvol is het motto van BORG OSC. Dat geldt voor de professionals van BORG OSC – alleen samen zijn ze in staat de wensen en plannen van hun opdrachtgevers waar te maken. En dat geldt ook voor onze talenten – alleen door samen te trainen, elkaar te helpen en uit te dagen ben je in staat je plannen te realiseren.

Dave van Dam Sport behoeft geen nadere introductie. Dave was jaren als trainer verbonden aan het Gewest en runt met succes een sportzaak in  Haastrecht, waarbij hij verschillende sporten en sporters ondersteunt met o.a. materiaal. Zo nu ook onze opleidingsploeg.

Namens de sponsorcommissie heette Gerard Snel Lex Oosterloo en de aanwezigen van harte welkom en bedankten hij de sponsoren voor hun steun aan de ploeg. Ramon Duivenvoorde, de trainer van de ploeg, bedankte de sponsor voor zijn inspanning en zag in de slogan “Samen Succesvol” een verbinding met zijn schaatsploeg. Bij de presentatie stelde de sporters zich aan de sponsor voor en deelde zij hun doelen voor dit jaar. Bij de onthulling van de kleding ontving Lex Oosterloo een mooie winterjas als dank voor zijn bijdragen aan de opleidingsploeg. Na afloop was er nog een gezellig samen zijn, waarbij ouders en sponsor nader met elkaar konden kennismaken. Veel dank ook aan Martin van Bostelen, Masja Hoogendoorn en Bep Roest voor al het werk dat zijn als kledingcommissie hebben verzet. Ook hier geldt het motto “Samen Succesvol”.

Bij de wedstrijd om de Residentie Cup op 5 en 6 november kunt u onze rijders bewonderen in hun nieuwe schaatskleding. Tot dan.

Websites:

Dave van Dam Sport: www.davevandamsport.nl 

Borg OSC: www.borg-osc.nl