GewestMarathon

Belangrijke Informatie voor Deelnemers aan de Oomssport Marathon Cup!

Beste deelnemers aan de Oomssport Marathon Cup,

We benaderen jullie met enkele punten die van belang zijn voor de aankomende Marathonwedstrijden op zaterdag 25 november, zoals te vinden in de kalender op onze site. Het volgende zijn essentiële zaken waar we graag jullie aandacht op vestigen:

  1. Schrijf je IN voor het resterende seizoen: Ook als je nog niet zeker weet of je elke wedstrijd zult starten, is het inschrijven voor de rest van het seizoen raadzaam. Dit voorkomt vergetelheid en maakt afmelden eenvoudiger, vooral vanuit organisatorisch oogpunt.
  2. Belangrijk bij inschrijving: Zorg ervoor dat je een bevestigingsmail ontvangt op het opgegeven e-mailadres. (Controleer ook je spam). Als je geen e-mail hebt ontvangen, ben je mogelijk niet ingeschreven. Met de ontvangen mail kun je je tot aan de sluiting van de inschrijving afmelden. Na sluiting is afmelden alleen mogelijk via het aangegeven e-mailadres.
  3. Belangrijke mededeling: Toevoegen als deelnemer na de sluiting van inschrijving op Schaatsen.nl is niet langer mogelijk.
  4. Geldige wedstrijdlicentie vereist: Zonder een geldige wedstrijdlicentie op de wedstrijddag is deelname niet mogelijk.
  5. Tijdige wijzigingen van transpondernummers: Vergeet niet om eventuele wijzigingen in je transpondernummers op MIJN KNSB door te voeren vóór sluiting van de inschrijving.
  6. Verantwoordelijkheid bij inschrijvingstafel: Op de wedstrijdavond ben je als deelnemer verantwoordelijk voor het tekenen voor deelname, en het controleren van je beennummer en transpondernummers bij de inschrijftafel.
  7. Belangrijk voor de uitslag: Als je een andere transponder gebruikt en dit niet hebt gemeld bij de tekenlijst, kom je niet in de uitslag.
  8. Aanvraag voor wijzigingen: Indien je wilt starten met een ander pak met een ander beennummer, dien je voor sluiting van de inschrijving een verzoek per e-mail in bij gtcm.zh@gmail.com. Dit is echter afhankelijk van beschikbaarheid in jouw startgroep.
  9. Belangrijk: geen last-minute veranderingen: Last-minute wijzigingen, zoals starten met een ander pak of vergeten beennummers, zonder voorafgaande melding voor sluiting van de inschrijving, leiden tot uitsluiting van deelname en uitslag.
  10. Transponderproblemen: Als je transponder(s) niet goed worden gedetecteerd, zullen we proberen je alsnog op te nemen in de uitslag via video-opnamen, maar dit is alleen mogelijk voor de eerste 20 deelnemers. Indien dit niet lukt, kom je helaas niet in de uitslag.

We wensen jullie veel succes met de wedstrijd!

Sportieve groeten,

Giel Verhoog
Wedstrijdsecretaris
KNSB Gewest ZH Marathon


Dit bericht bevat belangrijke informatie voor de deelnemers aan de aankomende Oomssport Marathon Cup. Zorg ervoor dat je deze richtlijnen nauwkeurig opvolgt voor een soepele en succesvolle deelname aan de wedstrijden.