GewestLangebaan

Zondagavond 29 oktober: Selectiewedstrijd voor de jun-B teams Residenticup

Op zaterdag 11 november wordt voor de 50ste keer de Residentiecup wedstrijd gereden op De Uithof.

Naast een inter-gewestelijke wedstrijd om de ResidentieCup wisseltrofee, is het voor de deelnemers ook een belangrijke wedstrijd op weg naar plaatsing voor het NK junioren-B.

Namens het gewest Zuid-Holland zullen ook een jun-B damesteam en een jun-B herenteam, elk bestaande uit drie deelneem(st)ers,  uitgenodigd worden om aan deze wedstrijd mee te doen.

Aan de GTC-LB/KB is gevraagd om de samenstelling van het  ZH-team Dames jun-B en het ZH‑team Heren jun-B aan het Organisatie Comité mede te delen.

Om dit zo eerlijk mogelijk te kunnen doen, zal de wedstrijd 500-1500 tijdens het zondag-avond wedstrijdprogramma van 29 oktober a.s. gelden als selectiewedstrijd hiervoor.

Dat betekent concreet dat de teams jun-B  van gewest Zuid-Holland samengesteld worden uit de top-3 van het eindklassement  DB en HB van de wedstrijd 500-1500m jun-B van zondagavond 29 oktober.  

Dus wil je meedingen naar een kans om mee te kunnen doen aan de ResidentieCup op zaterdag 11 november , schrijf je dan tot uiterlijk vrijdag 27 oktober 20:00 uur a.s. in voor de zo-avond wedstrijd 500-1500m op 29 oktober a.s.