NatuurijsVacatures

Vacature natuurijscoördinator

Iedereen moet plezier kunnen beleven aan schaatsen op natuurijs. Veiligheid speelt hierin een cruciale rol. Als er een toertocht onder auspiciën van de KNSB doorgaat, is er de garantie dat er zo veilig mogelijk geschaatst kan worden, dat de route van de tocht aan strenge eisen voldoet, dat deze is gecontroleerd en voortdurend wordt gecontroleerd. Voor gemeenten is het van belang dat de KNSB haar goedkeuring aan de tocht geeft.

Als natuurijscoördinator controleer je het ijs en de omstandigheden waaronder toertochten kunnen plaatsvinden. Jouw goedkeuring is van groot belang voor het kunnen doorgaan van de tocht. Je vult deze functie in samen met een team van sub-coördinatoren en ondersteuning van het landelijk sectiebestuur van de KNSB.

De huidig toertochtcoördinator is eigenlijk al gestopt, maar neemt bij het uitblijven van opvolging nog de honneurs waar. Hij is zeer bereid om kandidaten wegwijs te maken en alle ins en outs over te brengen. Belangstelling voor deze functie? Neem contact op met de secretaris, secretaris@knsbgewestzh.nl.