Kom naar het KPN NK Shorttrack 5-6 januari in Amsterdam

publicatie: 25-11-2012

Op 5 en 6 januari 2013 wordt in Amsterdam het KPN NK shorttrack verreden. Dit evenement is dé kans om de beste Nederlandse shorttrackers in actie te zien. Het NK vindt dit jaar plaats in de ijshal van de Jaap Eden IJsbanen in Amsterdam. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden met shorttrack op het hoogste niveau en volop entertainment op en rond de baan.

 

Tijdens het NK zullen de rijders in de strijd om de Nederlandse titels tot het uiterste gaan. Voor de toprijders staat in Amsterdam namelijk ook kwalificatie voor het EK in het Zweden op het spel.

Het KPN NK Shorttrack is dit jaar interessanter dan ooit. Niet alleen behoren de Nederlandse rijders inmiddels tot de wereldtop, ook naast het ijs is er van alles te beleven. Zo zorgt een dj voor opzwepende beats en wordt ook tussen de races door het publiek op de tribunes vermaakt.

 

Voor leden van shorttrackclubs zijn de toegangskaarten met een flinke korting te verkrijgen. De gereduceerde prijzen zijn:

Dagkaart zaterdag 5 januari

12.00 - 17.00 uur € 2,50

Avondkaart zaterdag 5 januari

18.00 – 21.00 uur € 5,00

Dagkaart zondag 6 januari

12.00 – 17.30 uur € 5,00

Stuur voor 16 december een mail naar shorttrack@tigsports.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld in deze mail uw naam, met hoeveel personen u komt en op welke dag/dagdeel. U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanvraag. Op vertoon van die mail kunt u 5 – 6 januari uw kaarten aan de kassa afrekenen.

 

U mag dit spektakel in het eerste weekend van 2013 niet missen!

 

Met sportieve groet,

Cees Juffermans

Toernooidirecteur KPN NK Shorttrack

 

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2019 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site