Open Westlands Kampioenschap op 7 december

publicatie: 28-11-2018

Op vrijdag 7 december om 22:00 uur wordt tijdens de 50-ronden wedstrijd voor de competitie van Startgroep 1 ook dit kampioenschap verreden.


De inschrijving staat open tot 6 december 20.00 uur voor alle licentiehouders, van landelijke rijders tot en met Junioren en alle categorieën daar tussen in. Recreanten en rijders die niet deelnemen aan een competitie kunnen ook eenmalig inschrijven voor dit evenement op site op een daglicentie (kosten deelname 10,00 euro en daglicentie 7,50 euro).


De uitslag werkt als volgt: als de eerste rijder de 50 ronden voltooid heeft finisht iedereen die over de streep komt. De transponders van Mylaps zullen moeiteloos de klassering van verschillende categorieën er uithalen. De rijders van Startgroep 1 en 3 die meedoen met de baancompetitie krijgen gewoon hun punten.


De bekers: 1-2-3 Heren, 1-2-3 Dames, 1e Dame Masters, 1e Heren Masters, 1e Dame Junior, 1e Heren Junior, alsmede een beker voor de beste Westlander, worden na afloop in het restaurant uitgereikt door IJsclub Eendracht - Naaldwijk. Er is dit jaar GEEN verloting.


Zijn er nog vragen, dan mailen naar: keesvanschie80@gmail.com.

 

GTC Marathon

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2018 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site