Online inschrijven openingswedstrijd Oomssport Marathon Cup sluit vanavond om 20:00 uur

publicatie: 05-10-2018

Steeds 24 uur van te voren sluit de online inschrijving. Op dat moment gaat het wedstrijdsecretariaat aan het werk om de data van de deelnemers uit het online inschrijfsysteem te downloaden. Dan kunnen de beennummers aan de deelnemers worden toegekend. De nieuwe deelnemers of deelnemers met een daglicentie, wordt een beennummer toegekend in het systeem; dit nummer wordt klaargelegd bij het inschrijfbureau. Nu kan de database gevuld worden van het MDS-systeem, waarmee de deelnemers in de juiste startgroepen komen en de uitslagen en het klassement gemaakt kan worden. Dezelfde database wordt ook gebruikt voor het RMI-systeem, waarmee de transponders tijdens de wedstrijd kunnen worden gevolgd en de uitslag weergeven wordt bij de finish. Een technische uitleg, waarmee een klein beetje inzicht wordt gegeven in het (hand)werk wat er nog moet gebeuren nadat de inschrijving gesloten is.

 

Nog geen baankaart?
Heeft een deelnemer zich nog niet bij de vereniging aangemeld voor de competitie, dan is er nog geen vastrecht betaald en is in het systeem nog geen baankaart aangemaakt. Toch kan dan worden ingeschreven, dan betaalt de deelnemer via het online inschrijfsysteem een vergoeding per wedstrijd.

 

Nog geen licentie?
Heeft een deelnemer nog geen licentie, of de licentie niet verlengd, dan is het ook mogelijk om deel te nemen. Inschrijven kan dan via het online inschrijfsysteem met een daglicentie.

  

Oproep en het motto #rijden #strijden #gezelligheid
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Hoe meer deelnemers, hoe meer strijd. Hoe meer publiek, hoe meer gezelligheid. Eigenlijk allemaal heel simpel. Op dit moment hebben zich zo'n 300 Zuid-Hollandse schaatsers bij hun vereniging aangemeld als marathonschaatser. Onder dit aantal vallen ook de Pupillen en landelijke rijders, die vanavond niet zullen rijden. Op dit moment hebben zich meer dan 100 rijders ingeschreven voor de openingswedstrijd. Dat is een zeer groot aantal. De oproep is, om nog één keer je trainingsmaat, de concurrent van vorig seizoen, je teamgenoot of je vader of moeder, broer of zus te mailen, te appen, of te taggen, om aandacht te geven voor de start van het marathonseizoen. Inschrijven kan vandaag nog tot 20:00 uur, daarna is het echt te laat en is het wachten op de volgende wedstrijd. Ben je echt nog niet klaar voor het seizoen, dan is komen kijken en aanmoedigen een mooi alternatief. Tot morgenavond.

 

GTC Marathon

 

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2020 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site