Alle cursisten Basis Jury Marathon geslaagd!

publicatie: 22-03-2018

'Beste Haagse vrienden'. Zo begon het bericht van cursusleider Teun Breedijk aan de 15 cursisten in Zuid-Holland die allemaal geslaagd zijn voor de cursus Basis Jury Marathon.
Ze hopen ook een goed voorbeeld te hebben geven aan andere vrijwilligers om een cursus te volgen voor een bijdrage aan het marathonschaatsen. Middels de getoonde flyer is de KNSB daar ondertussen een campagne voor begonnen.
 
 
Met veel plezier heeft Breedijk zijn kennis met de kersverse gediplomeerde juryleden gedeeld. Tijdens drie cursusavonden viel hem op, dat er gedrevenheid in de groep zat om het marathonschaatsen in Zuid-Holland op de been te houden. Na een stageperiode werd op de laatste avond de reglement toets gemaakt. Die werd naar behoren gemaakt en daarmee werd duidelijk dat de materie wordt gesnapt. Daarnaast werd de beoordeling gebaseerd op de portfolio’s en andere kwaliteiten als de inbreng tijdens de cursus, de inzet om op een andere schaatsbaan eens in de keuken te kijken. De diploma's worden opgestuurd naar de juryleden. Breedijk wenst Zuid-Holland veel succes met het vervolg.
 
En vervolg wordt er zeker aan gegeven, want aanstaande dinsdagavond op 19:30 uur gaat GTC Marathon graag in gesprek met de rijders op De Uithof in de gewestelijke ruimte. Ook een aantal van de nieuwe juryleden hebben te kennen gegeven aanwezig te zullen zijn.
 
We zijn erg trots op deze ontwikkelingen. Een mooi einde van het seizoen 2017/2018, waarvan al bijna niet meer is voor te stellen, dat we aan het begin echt helemaal met lege handen stonden. Deze uitbreiding van het jurycorps, zorgt voor vertrouwen in het toewerken naar de volgende seizoenen!
 
GTC Marathon
 
>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2020 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site