Oomssport Cup - finale: inschrijven en tijdschema

publicatie: 23-03-2017

Na een lang seizoen is het aanstaande vrijdagavond eindelijk zo ver. Dan worden de finalewedstrijden verreden op De Uithof. Nog één keer vlammen in het marathonschaatsen! De aanvangstijd is al om 20:00 uur, in tegenstelling tot de tijd die we gewend zijn, namelijk 22:00 uur.

 

Inschrijven

Dit zou betekenen dat de inschrijving vanavond om 20:00 uur al gesloten zou zijn. Dit hebben we aangepast naar 22:00 uur, om jullie nog de laatste kans te geven om in te schrijven. Er hebben zich al veel rijders ingeschreven, het zou mooi zijn om weer grote pelotons aan de start te zien verschijnen, zoals we dat dit seizoen vaak hebben gezien. Mocht het op één of andere manier niet lukken online in te schrijven, stuur dan direct vandaag nog een e-mail naar gtcm.zh@gmail.com.

 

Tijdschema

Op de kalender staat het indicatief tijdschema. De prijsuitreiking voor de Jeugd vindt beneden aan de baan plaats aan het einde van de laatste jeugdwedstrijd. De andere prijsuitreiking vindt aan het einde van de avond boven plaats in het restaurant van De Uithof.

 

Let op: vrijdagavond speelt ook Hijs Hokij een ijshockeywedstrijd om 20:30 uur op De Uithof.

 

Veel succes, laten we er een knallende afsluiting van maken!

 

GTC Marathon, de jury en de systeembeheerders

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2020 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site