Vier tips voor wedstrijdrijders

publicatie: 08-10-2017

De langebaanwestrijden zijn weer begonnen. Maar waar vind je alle informatie? Om rijders en coaches daarmee te helpen, zetten we hier vijf praktische tips op een rijtje - met links:

 

1.   "Wanneer heb ik welke wedstrijd?"

Complete overzichten van alle wedstrijden per leeftijdscategorie en snelheidsklasse vind je op de aparte pagina wedstrijdprogramma.

 

[je moet wel je snelheidsklasse weten. Twijfel je, check dan de pagina met limieten]

 

2.   "Hoe schrijf ik in? OF meld ik me af"?

Ga op deze website naar de rode knop "inschrijven wedstrijden". Je komt dan op de landelijke inschrijfsite (inschrijven.schaatsen.nl). Kies "Den Haag (De Uithof)" en zoek jouw wedstrijd op. Hierna gaat het verder praktisch vanzelf. De aanmelding begint vrijwel altijd op zondagavond 20 uur, 2 weken voor het betreffende wedstrijdweekend.

Je krijgt een bevestiging in je mailbox. De inschrijving loopt tot woensdagavond  20 uur voorafgaand aan de wedstrijd.

Afmelden doe je via de link in de bevestigingsmail. óf opnieuw via "inschrijven wedstrijden". Op dezelfde plek waar je eerder inschreef, kan je je ook online afmelden. Dit kan tot woensdagavond 20 uur. Daarna moet je voor afmelden contact opnemen met het juryteam. Mailadres staat altijd boven de wedstrijd op de landelijke inschrijfsite, en op de startlijst (zie hierna)

 

3.   "Waar vind ik de startlijst?"

Voor de startlijsten hebben we een speciaal hoekje ingericht. Dat vind je hier. Die startlijsten verschijnen meestal 1-2 dagen voor de wedstrijd. En ze zijn steeds voorlopig. Want kort voor de wedstrijd kunnen er altijd nog wijzigingen plaatsvinden.

 

4.   "Waar vind ik de uitslagen?"

Volledige uitslagen, met ritnummers en tussentijden, zijn na 1-2 dagen te vinden op de landelijke inschrijfsite. Op deze website hebben we een aparte plek voor overzichtelijke klassementen van elke wedstrijd

NB: er is voor elke leeftijdscategorie ook een baancompetitie, door het seizoen heen. Daarvan pubiceren we elke paar weken het puntenklassement.

 

We wensen jullie prettige wedstrijden, en veel PR's

 

De baancommissie

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2019 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site