Inschrijving recordweek 20-24 maart geopend

publicatie: 07-03-2017

De inschrijving voor de recordwedstrijden is vandaag open gegaan.

In de eerste uren kon er door een bugje alleen ingeschreven worden voor betaalwedstrijden. Dit is nu verholpen. Voor degenen die al (ten onrechte) betaald hebben: zie onderaan dit bericht.

Het programma zit iets anders in elkaar dan andere jaren, dus kijk goed wanneer je mag rijden.

 

Wie mogen er meedoen?

  • Alle houders van vastrecht voor de langebaanwedstrijden op de Uithof kunnen gratis aan de wedstrijden meedoen – binnen onderstaande voorwaarden.
  • Daarnaast kunnen aan elke wedstrijd tegen betaling enkele gastrijders meedoen; op de lange afstanden moeten ook zij aan bepaalde limiettijden voldoen.

Let op: iedereen die niet aan de reguliere voorwaarden voor een wedstrijd voldoet, is aangewezen op de wedstrijd voor gastrijders.

 

Inschrijving via inschrijving.schaatsen.nl. Van di 7 maart 12u tot do 15 maart 20u.

Vol = vol. Voor alle afstanden gelden maximumaantallen – inclusief gastrijders. Schrijf je dus op tijd in!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is dit jaar vanaf junioren C geen beperking op het aantal korte afstanden. En wie dat wil, kan ook een korte én een lange afstand kiezen. Maar kies ook niet meer wedstrijden dan je aankunt!

 

Toelichting gastrijders

Kosten: gastrijders betalen, afhankelijk van afstand en leeftijd, een bijdrage tussen 7 en 35 euro. Dat laatste is voor een 10 kilometet. Dit is los van de kosten van een KNSB-licentie. De kosten worden vermeld bij inschrijving. 

Lange afstanden: hier kunnen alleen gastrijders inschrijven die al eerder dit seizoen met KNSB-licentie wedstrijden hebben gereden, maar niet aan alle voorwaarden voldoen. Dus: geen vastrecht Den Haag, OF al ingeschreven voor andere lange afstand, OF: (net) niet voldaan aan de tijdslimiet.

Korte afstanden (t/m 1500 m): hier geldt geen tijdslimiet. Hier kunnen dus ook rijders inschrijven die nog geen KNSB-licentie hadden. Je betaalt dan bij de inschrijving automatisch ook voor een daglicentie.

 

Uitzonderingen

Alleen over uitzonderlijke gevallen waarin bovenstaande regels niet voorzien, kan gemaild worden naar wedstrijdcoordinator@bcdenhaag.net

 

Voor wie op 7 maart ten onrechte betaald heeft:

Sommige wedstrijdschaatsers die gewoon gratis voor deze wedstrijden mogen inschrijven, hebben zich door de storing van dinsdag 7 maart laten 'dwingen' om in te schrijven op de betaalwedstrijd. Zij hoeven voorlopig niks te doen. Wij zullen ze verplaatsen naar de reguliere wedstrijd en zorgen dat ze terugbetaald krijgen.

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2017 knsbgewestzh.nl | Realisatie: Kant en Klare Site