Let op: finales baancompetitie, prijsuitreiking

publicatie: 29-01-2017

Beste schaatsers,

 
In deze weken worden de finalewedstrijden van de baancompetitie gereden. En daar hoort natuurlijk ook een prijsuitreiking bij.
 
Junioren C vanochtend
Vanochtend, bij de finale van de junioren C, is dat helaas misgegaan. Wij hadden de jury niet de informatie (en de bekers) geleverd die nodig was om de finale feestelijk af te ronden.
Dat vinden we natuurlijk heel vervelend voor de rijders, want wat is er mooier dan na alle mooie ritten op het podium te staan pronken? Daarom: onze excuses aan de schaatsers van vanochtend!
 
Voor deze groep rijders, de junioren C, komen we snel met een zo aardige mogelijke oplossing. Waarschijnlijk wordt dit een extra wedstrijd op zondagavond 5 februari. Daarin hoeft niet opnieuw om de punten gestreden te worden, want de einduitslag van de competitie staat vast. Die wordt vanavond nog op de website van het gewest gepubliceerd.
De extra wedstrijd, waarvoor de snelste meiden en jongens van de baancompetitie worden uitgenodigd, is voor de aardigheid: een extra kans om te laten zien wat ze kunnen. En daarna volgt dan alsnog de prijsuitreiking. De details maken we uiterlijk dinsdag a.s bekend.
 
Alle andere categorieën
De komende weekends zijn ook de finales van alle andere categorieën:
-   zo-ochtend 5 februari: pupillen
-   zo-avond 12 februari: junioren A
-   za-avond 18 februari: jun B en masters
-   zo-avond 19 februari: neosenioren en senioren
Zorg dat je erbij bent!
 
Laatste zondagochtend februari
Binnen een week maken we ook bekend wat het programma wordt van zondagochtend 26 februari.
 
Vriendelijke groet, namens de baancommissie,
Frank Steenkamp
>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2017 knsbgewestzh.nl | Realisatie: Kant en Klare Site