Vacatures Regionaal Talenten Centrum (RTC)

publicatie: 29-11-2019

 
Het Regionaal Talenten Centrum (RTC) Gebied Zuidwest is op zoek naar een voorzitter, secretaris en penningmeester.

 

RTC (Regionaal Talent Centrum) Gebied Zuidwest is een – nieuw op te richten – organisatie voor talentontwikkeling voor de schaats- (langebaan en shorttrack) en inlinesport in de regio Zuidwest. De organisatie zet zich in om in een professionele en veilige omgeving de beste sporters met de beste coach toegang te bieden tot de beste faciliteiten in de regio, zodat de sporters zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Het RTC Zuidwest zorgt in samenwerking met lokale en regionale partijen zoals het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Metropool, Gewest Zuid-Holland, ijsbanen, gemeenten en sponsoren voor een optimale (topsport) infrastructuur zodat talenten zich optimaal kunnen voorbereiden op het hoogste podium. De organisatie werkt als autonome stichting met een accreditatie van de KNSB voor het uitvoeren van de talentontwikkeling.

 

Voorzitter
De voorzitter is eindverantwoordelijk voor het totale beleid en de verbinder van het bestuur en externe partijen. Daarnaast vertegenwoordigt de voorzitter de belangen in de regio Zuidwest. De voorzitter is lid van het (dagelijks) bestuur. Klik hier voor de volledige vacature.

 

Secretaris
De secretaris draagt zorg voor een verantwoord beheer van de secretariële processen van de stichting/het RTC. Tevens is het doel het leveren van een bijdrage aan en het implementeren van het beleid van RTC Zuidwest. De secretaris is lid van het (dagelijks) bestuur. Klik hier voor de volledige vacature.

 

Penningmeester
De penningmeester draagt zorg voor een verantwoord beheer van de financiën van de stichting. Tevens is het doel het leveren van een bijdrage aan en het implementeren van het beleid van RTC Zuidwest. De penningmeester is lid van het (dagelijks) bestuur. Klik hier voor de volledige vacature.

 

Wil je een bijdrage leveren aan het RTC Gebied Zuidwest? Mail dan uiterlijk 11 december je motivatie met Curriculum Vitae naar werken@knsb.nl onder vermelding van “voorzitter RTC Gebied Zuidwest”, “secretaris RTC Gebied Zuidwest” of “penningmeester RTC Gebied Zuidwest”.

 

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Berit van Dobbenburgh, voorzitter KNSB Gewest Zuid-Holland, telefoonnummer 06 5121 2102.

 

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2020 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site