Druk bezochte Algemene vergadering van Gewest ZH

publicatie: 27-11-2017

Het algemeen bestuur en de gewestelijke districten en verenigingen kijken tevreden terug op de op 25 november 2017 gehouden Algemene vergadering van het Gewest Zuid-Holland in het district Hoekse Waard.  In de mooie en gelukkig droge ochtend gingen zo'n 50 belangstellenden met de veerpont naar Tiengemeten. Na een korte introductie in het Landbouwmuseum werd ook een bezoek gebracht aan het Rien Poortvlietmuseum.  De prima lunch werd verzorgd door het district on het Partycentrum De Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland. 

De jaarvergadering werd bezocht door ruim 70 deelnemers en verliep op constructieve wijze. De voorzitter Gerrit van Kooten zorgde voor een goed verloop van de vergadering.  De Zilveren Schaats werd dit jaar uitgereikt aan Schaatscentrum De Uithof voor de constructieve samenwerking in de afgelopen jaren en de inspanningen van De Uithof voor het bevordering van het schaatsen; de heer Lacroix nam onder dankzegging  de Zilveren Schaats in ontvangst.  Op de foto de heren Van Kooten en Lacroix en mevrouw Van Dobbenburgh, die ook gekozen werd tot nieuwe voorzitter van het Gewest. Voorzitter Gerrit van Kooten was aftredend en niet herkiesbaar; dat gold ook voor de heren Van der Wart en Ottevanger. Deze drie heren kregen het erelidmaatschap met de bijbehorende speld van de Gouden Schaats. De heren Smit (shorttrack) en Berrevoets (marathon) werden onderscheiden als Lid van Verdienste met de Zilveren Schaats. 

Voor de sportieve prestaties zijn verschillende sporters onderscheiden: Zilveren Schaatser voor Sanne van Kerkhof, Yara van Kerkhof, Lara van Ruyven, Adwin Snellink, Dylan Hoogerwerf. De Gouden Schaatser (erelid) was er voor Niels Kerstholt. De Talent Trofee (wisselbeker) gaat dit jaar naar Jutta Leerdam, die Wereldkampioen werd op het WK Junioren. Helaas konden de schaatsers niet aanwezig zijn; na afloop van het seizoen ontvangen de schaatsers alsnog de onderscheiding.

Het verslag over het jaar 206-2017 vanuit de Ledenraad is te lezen via de volgende link: /upload/Gewestelijke_vergadering_25_november_2017.docx

Het verslag vanuit de Ledenraad over het jaar 2015-2016 is op verzoek alsnog te lezen via de volgende link: /upload/Verslag_Ledenraad_2015_2016_gewestelijke_vergadering_26112016_JBr.docx

Het conceptverslag van deze vergadering vindt u via de volgende link: volgt zsm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2020 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site