Secretaris gezocht voor gewestelijk bestuur

publicatie: 14-10-2017

Het gewestelijk bestuur van KNSB Zuid-Holland zoekt een nieuwe bestuurslid, enthousiaste liefhebber van schaatsen en/of inline-skaten die zich wil inzetten om de ambities van het gewest Zuid-Holland te realiseren. Daarbij werken we vanuit ons eerder vastgestelde gewestelijk beleidsplan. 

Gerrit van Kooten en Peter van der Wart leggen eind november 2017 hun functies neer. Er zijn al nieuwe kandidaten voor het DB, die eind november in de jaarvergadering benoemd zullen worden. Daarnaast is er nog een vacature voor de functie van secretaris binnen het DB waarvoor nog een kandidaat wordt gezocht.

Wij hopen op een kandidaat die zijn/haar sporen heeft verdiend binnen de activiteiten van de KNSB en liefst ook binnen een vereniging. Maar ook kandidaten zonder ervaring maar wel met enthousiasme zijn van harte welkom. Bestuurservaring is dus gewenst, evenals beschikbare tijd. Dit betekent meestal 1x per maand vergaderen (doorgaans van 19.30 - 21.30 uur), plus een algemene vergadering. 

 

De benoeming van de nieuwe bestuursleden vindt plaats op de Gewestelijke Algemene vergadering op 25 november 2017 en is voor een periode van drie jaar. Bestuursleden kunnen twee keer voor drie jaar worden herbenoemd. Het gaat om een vrijwilligersfunctie.

 

Meer informatie

Voor meer informatie, bel naar Gerrit van Kooten op 06-38198059 of naar Peter van der Wart op 06-46308543. Leden die belangstelling hebben voor deze bestuursfunctie kunnen per e-mail reageren naar de voorzitter  en tevens secretaris van het dagelijks bestuur, Gerrit van Kooten, G.van.Kooten11@kpnplanet.nl  

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2020 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site