Doe mee aan het landelijk sportbelevingsonderzoek van de schaats- en skatesport

publicatie: 08-09-2013

Erger jij je wel eens bij het schaatsen of inline-skaten? Bijvoorbeeld door onsportief gedrag of mensen die zich niet aan de (soms ongeschreven) regels houden? En wat zijn nou juist de dingen waar je plezier aan beleeft? De KNSB wil samen met NOC*NSF en andere sportbonden graag achterhalen wat er leeft bij betrokkenen in de schaats- en skatesport om zo het sportplezier bij iedereen te vergroten!

 

Ben jij als schaatser, inline-skater, trainer/coach, jurylid, vrijwilliger of bestuurder actief in de schaats- of skatewereld? Of ben je niet direct in deze rollen actief maar wel veel aanwezig, bijvoorbeeld als ouder? Dan hoort de KNSB graag jouw mening. Via onderstaande link ga je direct naar de vragenlijst.

 

https://www.opinie-plaza.nl/R.aspx?a=175

 

Achtergrond onderzoek

Diverse sportbonden, waaronder de KNSB, willen samen met NOC*NSF met het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat’ samen het plezier in de sport vergroten en ongewenste gedrag op en rond de sport terug te dringen. De KNSB vindt dit belangrijk en wil daarom met dit onderzoek achterhalen wat er speelt bij alle betrokkenen in de schaats- en skatewereld.

 

Over het onderzoek

Meewerken aan dit onderzoek is anoniem. Alle verstrekte informatie, persoonlijke gegevens en meningen, worden vertrouwelijk verwerkt. Heb je een vraag over dit onderzoek? Mail dan naar m.jonker@KNSB.nl

 

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2019 KNSB Gewest Zuid-Holland | Realisatie: Kant en Klare Site