Bestuursleden gezocht voor gewestelijk bestuur

publicatie: 25-10-2016

Het gewestelijk bestuur van KNSB Zuid-Holland zoekt nieuwe bestuursleden, enthousiaste liefhebbers van schaatsen en/of inline-skaten die zich willen inzetten om de ambities van het gewest Zuid-Holland te realiseren. Daarbij werken we vanuit ons eerder vastgestelde gewestelijk beleidsplan. 

Jan Ottevanger legt als algemeen lid van het dagelijks bestuur in principe eind van dit jaar zijn functie neer en Gerrit van Kooten en Peter van der Wart leggen eind 2017 hun functies neer. Dit betekent dat het voorzitterschap en het vicevoorzitterschap van het dagelijks bestuur volgend jaar vacant worden.

 

Wij hopen op kandidaten die hun sporen hebben verdiend binnen de activiteiten van de KNSB en liefst ook binnen een vereniging. Maar ook kandidaten zonder ervaring maar wel met enthousiasme zijn van harte welkom. Bestuurservaring is dus gewenst, evenals beschikbare tijd. Dit betekent meestal 1x per maand vergaderen (doorgaans van 19.30 - 21.30 uur), plus een algemene vergadering. Daarnaast de gebruikelijke voorbereiding voor de vergaderingen en het kan ook voorkomen dat je een bijdrage levert aan een tijdelijke werkgroep.

 

De benoeming van de nieuwe bestuursleden vindt plaats op de algemene ledenvergadering (ALV) van 26 november 2016 of 25 november 2017 en is voor een periode van drie jaar. Bestuursleden kunnen twee keer voor drie jaar worden herbenoemd. Het gaat om een vrijwilligersfunctie.

 

Meer informatie

Voor meer informatie, bel naar Gerrit van Kooten op 06-38198059 of naar Peter van der Wart op 06-46308543. Leden die belangstelling hebben voor deze bestuursfuncties kunnen per e-mail reageren naar de voorzitter  en tevens secretaris van het dagelijks bestuur, Gerrit van Kooten, G.van.Kooten11@kpnplanet.nl  Graag voor 24 november a.s.

>>> Terug naar het overzicht
© 2006 - 2017 knsbgewestzh.nl | Realisatie: Kant en Klare Site